LFC T2F

Liverpool Football Club

Liverpools tradisjonelle farger er rødt og hvitt, men i starten spilte laget med blåhvite trøyer. På starten av 1900-tallet begynte de å spille med røde trøyer og hvite kortbukser (fargene på strømpene vekslet gjennom årene mellom svart, rødt og hvit). Under Bill Shanklys tid ble det berømte helrøde antrekket introdusert. Før en Europacup kamp mot Anderlecht i 1964 kom Shankly inn i garderoben og bad Ron Yeats ta på seg ett par røde kortbukser som skulle matche den røde trøya. Tanken var at det skulle ha en psykologisk effekt - spillerne så større og farligere ut og motstanderne skulle bli engstelige. Shankly likte det han så, og når Ian St. John foreslo at man skulle ha røde strømper, ble den klassiske Liverpool-drakten født. 

Lyst å se Liverpool spille «live» på Anfield Road i Liverpool? Under finner du en oversikt over billetter til Liverpool FC sine hjemmekamper sesongen 2019/2020.

DESSVERRE UTSOLGT

Send oss en forespørsel på post@travel2football.no eller bruk "kontakt oss"-skjemaet her på nettsiden. Vi kan i mange tilfeller fortsatt tilby billetter. Dette gjelder også de ulike cupene.